Gode Billeder

Gode Billeder


Fotografiet er en hobby, som næsten alle, både unge og gamle kan nyde. At tage billeder og fange øjeblikke i naturen giver dig mulighed for at vende tilbage til de steder igen og igen. At kunne fastholde minderne, der for evigt er, hvad fotografi er alle om. Denne artikel vil give dig nogle gode ideer til at tage billeder, når du er ude på opdagelse i ørkenen.

I den scene, før du, som ramme til at vælge en del af det at skabe en god komposition. Dit billede bør være sammensat på en sådan måde, at det giver et indblik i dit emne. Prøv ikke at vise for meget. I stedet for at tage på enkelt billede, tage mange billeder af et motiv.

Vælg et emne og fokusere på det. Peg kameraet i retning af dette emne eller objekt og bruge auto fokus funktion, hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke gør dette, vil dit billede vil se sløret. Leg med konventioner, og vælg en usædvanlig fokuspunktet, hvis du vil have de originale billeder.


Vær ikke bange for at eksperimentere


Vær ikke bange for at eksperimentere! Med digitale kameraer, kan du nu gemme en utrolig mængde af fotos. Prøv det! Du skal ikke være bange for at oprette dit kamera på en stream, en dag og spille rundt med de effekter, for at se, hvad slags billeder, du får. Det kan være en god måde at lære, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

En stor fotografering tip er at holde din sensor, så rene som muligt. Hvis sensoren er snavset, kan du vil ende op med en beskidt billede. At have en ren sensor kan spare dig for en masse tid ved ikke at skulle til at rydde op i et billede i et billedredigeringsprogram.

Overveje, hvordan beskuerens øje vil følge skud. Gode billeder, har mindst ét punkt, der vil fokusere beskuerens umiddelbare opmærksomhed. Bedre billeder har flere punkter af interesse, der fungerer som en virtuel tour af foto. Eksempel omfatter en defineret skyline, linjer på en vej, eller elementer i forgrunden, der strækker sig i baggrunden.

En god fotografering tip er at bruge farve, kontrast, som en måde at skabe din omdrejningspunkt. Dybest set betyder det område du ønsker, at beskueren til at fokusere på, bør have høj farvekontrast. En god måde at opnå dette på er ved at sætte to rene farver side om side.


Når du rejser


Når du rejser, tage billeder af din mad. Tag dig tid til at lege med lys, farver og komponere dine billeder. Du kan vænne sig til den mad, som ved den tid, du kommer hjem, men disse billeder vil se meget original til dig og dine venner senere, når du tænker tilbage på din rejse.

Den bedste måde at ødelægge et billede, er at flytte kameraet, mens du optager. Holde kameraet stabilt, og giver det nogen støtte, når der trykkes på udløseren. Når vi taler med fagfolk, vil de fortælle dig, at du altid bruger et stativ. Nogle gange et stativ er bare ikke en praktisk løsning. Brug hvad der er til rådighed ligesom at understøtte kameraet mod en væg eller på toppen af et hegn for at tage et godt billede.

Glem ikke at tage billeder af dig selv. Du kan stadig komponere baggrunden og vælge, hvordan du ønsker at bruge lys og farver. Give anvisninger til en ven og se på eksemplet, før du går pause. Disse billeder vil være rart minder, når man ser tilbage på dem.

Tag masser af billeder

Tag masser af billeder. Ved hjælp af et digital kamera giver dig mulighed for at tage væsentlige i en uendelig antal billeder gratis. Jo flere billeder, du tager, jo bedre er dine chancer for at indfange det perfekte øjeblik. Hvis dit skud ikke komme ud, som du ønskede, så prøv igen med andre indstillinger. Du vil ikke lære, hvis du ikke prøver.

Det kan virke som en nybegynder ' s tip, men selv professionelle glemme, at nogle gange er mindre mere. Når der beskæftiger sig med et foto, må ikke over-tænke tingene. Enkle, naturlige skud er nogle gange den bedste af dem. Det er bedre til at komponere dit billede med et øje mod enkelhed.

Sørg for, at dine billeder fortæller en historie, der fører beskuerens øjne rundt om rammen. Du må ikke bare tage et billede af en scene, og forventer, at andre skal se i det, hvad du gjorde. Prøv at ramme billedet på en måde, der skærer ud rod og fokuserer på motivet, mens du stadig giver en følelse af, at omgivelserne for sammenhæng.

Beslutte, hvad du vil have ud af et kamera, før du investerer i en. Beslutte, om du ønsker film, eller, hvis et digitalt kamera bedre passer til dine behov. Du skal også beslutte, hvilke funktioner du vil have. Vide, hvis du ønsker et punkt og skyde type, eller en mere kompliceret manuel fokus-type.

Tag dig tid til at lytte til, hvad andre mener om dine billeder. At tage både de positive og de negative kritik kommer til at gøre dig til en bedre fotograf. Du kan opleve, at ting, som du ikke kan lide, er blot, hvad andre ser i et billede, som de elsker.

Til at hjælpe med at tilføje dybde til din landskab billeder sætte noget interessant i din forgrunden. Har noget simpelt, såsom et blad eller rock, for en ekstra visning i billedet. Det vil hjælpe til at føre seerne til at se hele billedet, og det vil også bidrage til at forholde sig til det vigtigste emne.

Når man fotograferer landskaber


Når man fotograferer landskaber, bruger definerede linjer til at rette opmærksomheden på de afsnit, du ønsker at fremhæve. Eksempler på definerede linjer i en udendørs indstilling kan være hegn, veje, vandløb eller træer. Position dig selv og kameraet på en sådan måde, at bruge de eksisterende linjer til at lede beskuerens øje mod, at stald-eller solnedgang eller felt af blomster i det fjerne.

Når man fotograferer en bygning eller et landskab, kan du overveje at skyde fra en vinkel, der inkorporerer en stor interesse bortset fra det større billede." Som eksempler kan nævnes en farverig buket blomster ved siden af bygningen, eller en majestætisk egetræ i spidsen for at fjerne solnedgang. Landskaber er ofte tabt i oversættelsen, hvis der ikke er defineret af deres nærhed til andre elementer.

Fotografering er en sjov hobby, som stort set alle kan gøre. Uanset din alder, er det nemt at tage billeder. Optagelse af billeder, mens du er ude at udforske naturen er en rigtig god idé at hjælpe med at minde dig om den unikke og smukke ting, du støder på. Anvende de tips fra denne artikel, og du vil være sikker på at tage mindeværdige natur billeder på ingen tid.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Komponer dine billeder