Komponer dine billeder

Fotografering er en let og givende hobby, der kan være let samles op af amatører og professionelle, ens. Alt du behøver er et kamera, film, og en lille smule viden om hvordan man tager et godt billede. Der er andre elementer, der kan gøre et billede bedre, og det er her denne artikel kommer ind i billedet. Hvis du har svært ved at holde kameraet lige, at købe et stativ. Et stativ, vil gå langt i at hjælpe til at holde dit kamera, så du kan fokusere på andre variabler end balance. Stativer arbejde fantastisk, hvis du er i ørkenen eller på et ujævnt terræn.

Glem ikke at tage billeder af dig selv


Glem ikke at tage billeder af dig selv. Du kan stadig komponere baggrunden og vælge, hvordan du ønsker at bruge lys og farver. Give anvisninger til en ven og se på eksemplet, før du går pause. Disse billeder vil være rart minder, når man ser tilbage på dem. En vigtig del af fotografering er, at sørge for beskueren af billedet fokuserer på emnet. En nem måde at gøre dit emne virkelig skiller sig ud, er brugen af førende linjer. Førende linjer henlede beskuerens øje mod omfattet af foto og understrege dybde. Eksempler på objekter, der bruges til at danne førende linjer omfatter veje, hegn, vandløb og mange andre. En fantastisk tip, der kan gøre dine billeder endnu mere interessant, er at begynde at udnytte mønstre. Mønstre kan være en fremragende design-motiv, hvis du bruger dem korrekt. Du kan finde mønstre på næsten hvad som helst. Du kan finde dem på masser af tøj, i arkitektur, og selv i naturen. Gør dit emne trygge, når de tager deres fotografi, ellers dine skud vil fange deres sande uro og nerver. Dette er især tilfældet, når et motiv optages til musik. Tage den ekstra tid til at sørge for, at de er helt afslappet, og helt klar, før du starter optagelse af motiver som dette.

ALIGHTFOTOGRAFI


Fotograf Odense


Fotograf Esbjerg


Fotograf Vejle


Fotograf Kolding


Komponer dine billeder


Forsigtig opmærksomme på baggrunde, når komponer dine billeder. Rodet, rodet værelser kan ødelægge et billede og forhindre, at motivet fra stående ud. Også, selv den mindste enhed, der er inden for rækkevidde af snapshot kan være en distraktion, der tager væk fra det centrale fokus. Altid foretage en hurtig scanning af rummet eller landskabet, så fjerner elementer, der vil aflede opmærksomheden fra en ellers perfekt skud. Lad dig selv nogle "Føre Rummet" eller "Aktive Rum", når der beskæftiger sig med emner, der bevæger sig i dine billeder. Dette er dybest set bare nogle tomme plads enten foran motivet eller bag motivet. Dette gør det til en mindre rodet og mere tiltalende billede for seeren at se på. Undgå, at emner, hvor farven hvid til en foto-session, som det kan alvorligt påvirke de endelige billeder på en negativ måde. Kameraet kommer til at få en læsning, fordi det er indstillet til auto-fokus. Når en person er iført hvidt tøj, kan det blive vasket ud i billedet.

Mange digitale kameraer


Mange digitale kameraer i dag rent faktisk har en indstilling til reduktion af røde øjne. En af de værste ting, der kan ske, at et godt billede er genstand vil have røde øjne, ødelægge en ellers perfekt billede. Hvis du har en indstilling, skal du slå denne indstilling på først, derefter fastgør dine skud, og vupti, ingen røde øjne! Når du komponerer dit billede, skal du være opmærksom på vejret. Hvis det er overskyet udenfor, så prøv at holde sky ud af billedet så meget som muligt. Sorte og hvide billeder, er også et godt valg, hvis du ønsker at skyde udenfor på en overskyet dag. Hvis vejret er godt og solrigt, vil du få en masse gode billeder, bare sørg for, at motivet ikke knibe øjnene sammen mod solen. Belysning er ikke kun vigtigt for at holde dit motiv tændt og synlig, men skygger i dit skød er fuldstændig afhængige af belysning af området. Hvis du bruger en større lyskilde, så vil du have mindre skygger til at arbejde med. Dette kan være god eller dårlig afhængigt af motivet eller teknik.

https://fotograf-foto-fotografering.blogspot.dk

Prøv at flytte dit emne


Prøv at flytte dit emne til venstre eller højre på skærmen, i stedet for at have dem i midten af billedet. Brug reglen om tredjedele. For at gøre dette, kan forestille mig at der er et gitter på skærmen med tre linjer går vandret og to går lodret. Nogle kameraer har gitter. For at skabe balance, skal du placere dit motiv, hvor linjerne mødes. En stor fotografering tip, der kan hjælpe dig ud af, er at lære så meget som du kan om din kamera. Prøv at lære alle dets funktioner at kende, så du nemt kan vælge dem på flue. Du ønsker ikke at gå glip af en mulighed af at rode med dit kamera. Kend alle regler for en vellykket fotografi, før du beslutter dig for at forsøge at bryde nogen af disse regler. De er alle på plads for at hjælpe dig med at undgå at lave fotografiske fejl, at du ikke kan fortryde. Men, når du kender og forstår de regler, kan du finde det lettere at bevæge sig væk fra dem, og lave fotokunst. Gøre ting, som du ellers mener at være vanvittigt. Sætte et lille barn i en voksen størrelse fireman ' s støvler, hat og frakke. Kaste en kvinde i en swimmingpool med flydende blomst kronblade iført en smuk brudekjole. Disse billeder er sikker på at fange opmærksomheden hos de forbipasserende øje og sandsynligvis fange beskueren.


fantastisk perspektiv til et foto

Der er nogle gange, hvor over eksponering kan tilføje en fantastisk perspektiv til et foto. Dette vil gøre billedet ser ren og enkel. Gøre billedet lysere, end det i virkeligheden er en teknik, som, når udført korrekt, kan tilføje en smuk effekt til et simpelt billede, der ellers kan være kedelig. Ved hjælp af de tips ovenfor, du kan lære, hvordan man korrekt fotografere ting med elegance og stil. Når det kommer til at lære, hvordan man gør professionelt arbejde med en amatør ' s erfaring, intet kan slå gode råd og insider-tips, der er skrevet i denne artikel. Fotografering kan ikke virke som det nødvendigvis har brug for en guide, men mange er enige i, at der er en bred vifte af kvalitet, når man ser på fotografering.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Gode Billeder