Fotografering kan være en meget personlig hobby

Fotografering kan være en meget personlig hobby




















Fotografering kan være en meget personlig hobby for nogle mennesker. Det indebærer særlige behov hos en person, sammen med at ansætte deres egen stil, at hvert fotografi. Denne store verden har så mange teknikker og tricks, som det kan synes en smule forvirrende, hvor du nødt til at begynde. Disse tips kan hjælpe dig med at gøre følelse af forvirring. Når du har skudt sat op, ikke straks! Hvis du venter selv et øjeblik til at tage det perfekte billede, dette øjeblik kan ændre hele dynamikken af dit emne eller belysning. Det er bedre, hvis dit kamera tager billeder hurtigt. Du kan få et bedre billede ved at komme tæt på motivet. Kom i flot og stram giver dit motiv til at udfylde den ramme, som minimerer distraktioner. Dette vil også bedre indfanger ansigtsudtryk, som er meget vigtigt i portræt fotografering. Hvis du bo alt for langt, kan du gå glip af vigtige detaljer. Oprettet nogle grundlæggende programmer til dit DSLR-kamera. Ved at sætte nogle af de grundlæggende værdier forud for tid, du behøver ikke at rode med dem, i tilfælde af at du ønsker at få et skud i, i en kort tid. I stedet, skal du blot trykke på knappen og begynder at skyde. En stor fotografering tip er simpelthen at være forberedt. Der er ikke noget værre end at dukke op til et sted at skyde på de forkerte tidspunkter, eller at indse, at dit kamera kun har en halv afgift tilbage. Tage skridt til at sikre, at du er forberedt på alle tidspunkter. En stor fotografering tip er at holde din sensor, så rene som muligt. Hvis sensoren er snavset, kan du vil ende op med en beskidt billede. At have en ren sensor kan spare dig for en masse tid ved ikke at skulle til at rydde op i et billede i et billedredigeringsprogram.

Vælg kun de bedste skud


Vælg kun de bedste skud, som du har hvis du har planer om at vise dine billeder til en person. Dette vil hjælpe dem til at danne den højest mulige opfattelse af dig og dit arbejde, som er ønskelig, hvis du forsøger at lande et job. Altid til stede dit bedste arbejde til andre. Vær opmærksom på din baggrund. Dit primære fokus skal være på dit objekt, men du bør bruge baggrunden til at støtte det. Undgå unødvendige distraktioner og rense din baggrund for at rapportere opmærksomhed på dit objekt. Leg med linjer og perspektiv i din baggrund til at komplimentere formen på dit objekt. Naturligt lys altid vil give dig med den højeste kvalitet af fotos. Det er overskyet, er faktisk bedre til at skyde end sunny dem, fordi de skyer fungere som en naturlig diffuser, der spreder lyset ud og fjerne skygger og stærke kontraster. Vælge dit næste foto shoot udenfor på en overskyet dag. En stor fotografering tip er altid at være opmærksom på dine omgivelser. Må ikke slukke din kreative vision, når du ikke har et kamera i nærheden. Du bør altid være på udkig på ting og visualisere. Dette er en fantastisk måde at holde sig frisk kreativt og altid blive inspireret. En god fotografering tip er at minde dig selv om, at mindre er mere. Tror ikke, at ved at tilføje flere ting til dit skød, at du vil gøre det mere interessant. Hvis der er noget, flere ting vil kun forvirre din seeren. Enkelhed er noget, du skal huske på, når komponere billeder.

Blænde, ISO og lukkertid



Blænde, ISO og lukkertid, kombineret kan hjælpe dig med at oprette flotte billeder. Disse er de tre funktioner, der drev eksponering af de billeder, du tager. Medmindre du prøver for en bestemt virkning, vil du sikkert gerne undgå at tage billeder, der er over - eller undereksponeret. Tage nogle tid til at eksperimentere ved hjælp af disse funktioner, så du lærer, hvordan de interagerer, og hvilken kombination, du bedst kan lide. Alle kan blive en anstændig fotograf, det kun tager praksis. Må ikke stoppe med at tage billeder. Med hvert billede, du tager, vil du få erfaring. Med digitale formater, behøver du ikke at udvikle dine egne billeder, eller har du til at holde dem alle. Undersøg dine billeder med, hvad du gjorde ugen før, og du vil se en fremgang. Er du klar over det "magiske timer" i fotografering? I denne periode henvises der til den tid, i dag kendt som skumring og daggry. Disse magiske tider skabe meget blød og varm belysning. Der er kun 45 minutter omkring solopgang og solnedgang for at tilføje denne smukke lys til dine optagelser, så planlæg i overensstemmelse hermed. For at skabe professionelle billeder af blomster, kan du ikke stole på en naturlig baggrund, en vase og et bord. Du skal have en ensfarvet baggrund, således at fokus er udelukkende på blomster. Prøv at placere en hvid eller sort papir bag det at opnå dette. Flytte tættere på dit motiv. Når du ser noget du gerne vil tage et billede af, snap shot. Derefter bevæge sig i et tættere og tage bedre skud. Hvis du har dit motiv til at udfylde den ramme, vil det hjælpe seeren til at værdsætte og forstå dit foto. Når du tager billedet, skal du fortsætte med at bevæge sig tættere på, indtil du er sikker på at dit billede vil repræsentere emnet.


JYLLAND

FYN

SJÆLLAND


Når du tager et billede



Når du tager et billede, dine arme skal være tæt på dine sider. Dette vil hjælpe med at holde kameraet stille og sikrer, at dit billede viser sig, klart og sprød. Din ikke-dominerende hånd bør også være under kameralinsen for at holde den stabil som du tager billedet. Beslutte, hvis du er interesseret i et emne, før du fotografere det. Vide, at hvis et fag er at virke for kedeligt for dig, det vil være kedeligt at fremtidige seere af billedet. Tage noget tid at gøre dine skud er interessant, og du vil blive belønnet med bedre billeder. Du ønsker ikke at gå glip af det perfekte skud, fordi du legede med indstillingerne på dit kamera. For de bedste billeder, skal du ikke bruge kameraet ' s presets, da dette fjerner dine muligheder for at foretage justeringer. Udforske hver af indstillingerne på dit kamera og praksis bruger dem på de tidspunkter, hvor du ikke er bekymret for at mangle vigtige skud. Mens fotografering kan være en meget personlig hobby for nogle, det deler de vigtigste mål for at tage et godt billede af emnet. Som du har set i disse tips, der er forskellige tilgange, men de er alle bygget op omkring ideen om at forbedre ens evne til at tage gode billeder.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Gode Billeder

Komponer dine billeder